Vision

Når du har læst så langt, at du er kommet her til, så tag med og lad tankerne vandre.
Indtil videre, er det kun dig der ved hvad projektet går ud på. Måske er det drømmen om fornyelse, måske er du virksomhedsejer, der ikke har råd til at lukke kontoret ned i flere dage, “blot” for lidt fornyelse. Uanset om det er det ene eller det andet, eller måske noget helt tredje, så stol du på blot på din intuition og gå med den idé der føltes rigtig. Jeg er her for at dine ønsker bliver imødekommet, samt at overholde alle 3 værdier, dette malerfirma vil stå inde for.

Da jeg sad i planlægningen omkring hvad jeg ville opnå med denne virksomhed, fløj der, som du nok kan forestille dig mange tanker igennem. I blandt nogle af de tanker opstod der selvfølgelig flere værdier, deriblandt fleksibilitet, forstået på den måde, at hvis du nu ejer et kontor miljø, eller arbejder nat og derved ikke ønsker støj, når du kommer hjem og skal hvile ud. Så visionen er blandt andet, at være fleksibel på den nyttige måde, for din skyld.
Er der tale om arbejde udenfor kl. 7-16, er dette muligt (Hvis der ingen problem er med mindre eller mere støj, efter opgavens udformning), så længe det medføre stor samarbejdsvilje og en evt. prisstigning, for aften eller nattearbejde. Det aftales inden opstart naturligvis. Men muligheden forelægger.

Udover fleksibilitet, er visionen  selvfølgelig en del af de tre nøgleværdier, som er at alle opgaver, ALTID bliver udført med højeste kvalitet, effektive løsninger og med respekt for både kunde og malerfag. Da dette vil medføre ringe i vandet, på den gode måde. Jeg ser dét som en vigtighed for min virksomhed.
Når det er vigtigt for mig at respektere dine ønsker og mit fag, er der i den grad grund til et samarbejde mellem du og jeg. Dette uanset om det er det lille projekt, du aldrig selv fik færdiggjort, eller det er en større opgave i erhvervsejendommen.

Selvom du burde være overbevist, så lad mig understrege, at jeg ikke påtager mig en opgave, hvor jeg kan levere højeste kvalitet.

Jeg ser frem til at høre mere om din opgave, uanset hvor i landet du eller din virksomhed befinder sig.

Ring op og hør mere!

Kontakt Roskilde-Maler

Kvalitet · Effektivitet · Respekt

Roskilde-Maler.dk - Hedeboparken, 4000 Roskilde - Telefon 28 90 31 55 - Email Mads@roskilde-maler.dk CVR: 40004777